Dating melampau

Di atas adalah mesej yang diterima oleh Facebook isteri saya.

Mereka ini akan mengayat mereka yang respon terhadap mesej mereka sehingga cair.

Mereka akan menyamar sebagai kenalan dari luar negara.

Apabila mangsa sudah terpikat dan mabuk ‘cinta’, mereka akan memperdaya mangsa kononnya hendak menghantar barangan berharga sebagai tanda cinta.

Pisang plak my fil xbg makan dia kata tkt saya kena gdm.. dari situ lah kite nk dpt khasiat selain amik supplements yg doc beri. Buah-buahan n sayur- sayuran mkn byk pun tak ape, bagus tau..

Lgpun pati delima mmg sgt2 bagus nnt HB awk cantik je Dear, mkn buah-buahan ni in shaa Allah tak memudaratkan pun.. Yg bjalan tu sy xbrapa boleh sbb kalau ikt kan kena bed rest je ats nasihat doc..

setiap saat rasa angin tu dlm badan wlaupn sy xskip makan..smpai rasa mual.. Pasal sembelit pulak selain pear, apple yg awk mkn boleh jgk mkn pisang dan papaya.. kat pharmacy awak boleh beli ubat utk buang angin juga, charcoal pills. Risau jgak sbb bila keadaan mcm ni ramai suruh saya berjaga2 bab makan.. actually dr boleh bagi ubat tahan muntah, cuba minta sikit. perut tak kosong pun alahan teruk sampai kena masuk hospital pun ada! bila kandungan dh lpas 1st trimester br blh katanya..